04773

Plaatsmolenweg

Toekomstig project
  • Status: Toekomstig project
  • Gemeente: Pittem
  • Deelgemeente: Pittem
Kavel verkocht
Kavel optie gelicht
Kavel optie genomen
Kavel beschikbaar
Kavel niet beschikbaar
Kavel status ontbreekt
Openbaar groen
Projectzone
Nutsvoorziening
Toerit
Water
Wandel- of fietspad
Wegenis

Projectinfo

WVI realiseert samen met de gemeente Pittem een nieuw woonproject, “Plaatsmolenweg”. Dit project telt in totaal 30 loten waarvan er 28 bouwkavels bestemd zijn voor aaneengeschakelde woningen (drie of viergevelwoningen) en 2 bouwkavels voor alleenstaande bebouwing. De oppervlakte van de bouwkavels varieert tussen 270m² en 758m².

Het woonproject is gelegen in de woonkern van de gemeente Pittem en ligt op wandel- en fietsafstand van verschillende voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden (bibliotheek, sportcentrum, onderwijsinstellingen, supermarkten,…). Bovendien bevinden er zich 3 bushaltes van De Lijn nabij de site en is er een vlotte aansluiting met de spoorwegstations van Tielt, Lichtervelde en Roeselare en de grote verbindingswegen, zoals de E403.

Ten noorden van het woonproject ligt het bufferbekken op de Breemeersbeek, dat fungeert als een recreatieve en ecologische zone. Rondom werd een Finse looppiste aangelegd waar wandelaars en lopers kunnen genieten van een mooi stukje natuur in het hart van Pittem.

Een grote troef van de WVI-bouwkavels is dat kopers nog steeds met een eigen architect en aannemer aan de slag kunnen gaan.

Als we de huidige timing kunnen aanhouden, hopen we te starten met de verkoop van de loten in het najaar 2022.

Wordt Pittem jouw nieuwe thuis?
Geïnteresseerde kandidaat-kopers, kunnen zich reeds vrijblijvend inschrijven voor de aankoop van een lot bouwgrond via https://www.wvi.be/nl/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst

Niet wat je zoekt? Bekijk het volledige aanbod woonprojecten via www.wvi.be/aanbod/wonen.