03534

De Stegen Akker - Tweelindenstraat

Toekomstig project
  • Status: Toekomstig project
  • Gemeente: Lichtervelde
  • Deelgemeente: Lichtervelde
Kavel verkocht
Kavel optie gelicht
Kavel optie genomen
Kavel beschikbaar
Kavel niet beschikbaar
Kavel status ontbreekt
Openbaar groen
Projectzone
Nutsvoorziening
Toerit
Water
Wandel- of fietspad
Wegenis

Projectinfo

WVI realiseert samen met de gemeente Lichtervelde een nieuwe verkaveling, namelijk “Stegen Akker - Tweelindenstraat”. Deze verkaveling telt in totaal 27 loten waarvan er 15 loten bestemd zijn voor open bebouwing en 12 loten voor halfopen bebouwing. De oppervlakte van de kavels varieert tussen 256m² en 994m².

De verkaveling is gelegen in het centrum van Lichtervelde en ligt op wandelafstand van verschillende voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden (cultureel centrum, bibliotheek, onderwijsinstellingen, supermarkten, station,…). Bovendien is er een vlotte aansluiting met grote verbindingswegen, zoals de E403.

Deze verkaveling maakt deel uit van een ruimer project, aan de achterzijde van de verkaveling zal namelijk een publieke parkzone aangelegd worden. Bovendien wordt doorheen de verkaveling vanuit de Stegelstraat een verbinding gemaakt met deze parkzone.

WVI streeft naar een kwalitatieve inrichting van de woonomgeving en van het openbaar domein met aandacht voor kwalitatief en duurzaam materiaalgebruik.

Een grote troef van de WVI-bouwkavels is dat kopers nog steeds met een eigen architect en aannemer aan de slag kunnen gaan.

Als we de huidige timing kunnen aanhouden, hopen we te starten met de verkoop van de loten in het voorjaar 2021.

Geïnteresseerde kandidaat-kopers, kunnen zich reeds vrijblijvend inschrijven voor de aankoop van een lot bouwgrond via https://www.wvi.be/nl/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst