WVI

Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Katia, Julie, Karen en Warre

Met de start van het nieuwe jaar verwelkomen we opnieuw 4 collega’s.  

Katia Vandesande en Julie van der Meer ontvangen je bij WVI met een lach op hun gezicht. Als secretariaats- en onthaalbediende zijn ze het eerste aanspreekpunt, en weten ze als geen andere hoe ze mensen moet voorthelpen.

WVI vernieuwt directieteam met vertrouwde gezichten

Vol ambitie gaat WVI 2022 in. Zo starten we het nieuwe jaar met een verruimd directieteam. Algemeen directeur Geert Sanders krijgt als nieuwe directeurs twee vertrouwde gezichten naast zich aan boord: Ann Tack, directeur diensten en expertise, en Johan Proot, directeur investeringsprojecten. Een kennismaking en vooruitblik.

MARKTCONSULTATIE | Nieuwe kantoorlocatie West-Vlaamse Intercommunale (WVI)

 

 

MARKTRAADPLEGING

“Nieuwe kantoorlocatie West-Vlaamse Intercommunale (WVI)”[1]

 

Even voorstellen: onze nieuwe collega's Nicolas, Bruno en Ruben

1 september is ook de eerste werkdag van 3 nieuwe collega's. 

Medewerkers WVI kiezen massaal voor hybride werken

Flexibiliteit, vertrouwen en autonomie zijn de sleutelwoorden

Chipsoven houdt woningen Suikerpark in Veurne warm

Primeur: eerste warmtenet dat volledig op restwarmte voedingsbedrijf draait

WVI geeft verder richting aan toekomstbestendige leefomgeving

Voor het tweede jaar op rij werd de algemene vergadering van WVI digitaal georganiseerd. Op 16 juni gingen we opnieuw live via Microsoft Teams en YouTube. Als het coronajaar iets duidelijk heeft gemaakt, dan wel dit: onze wereld verandert razendsnel en onvoorspelbaar.

WVI zoekt juridisch talent

Als jurist ben je het aanspreekpunt binnen onze organisatie voor alle juridische vragen. Je bent verantwoordelijk voor het juridische aspect binnen onze projectontwikkeling (vastgoed), maar bij vragen kan je ook juridisch advies verlenen aan de verschillende afdelingen binnen WVI of WVI als organisatie.

Je focus ligt voornamelijk op volgende aspecten:

Poperinge trapt verkoop nieuwe woonprojecten af

Poperinge heeft goesting om te groeien en te bloeien! Binnen de ring rond Poperinge lanceren Stad Poperinge en WVI 2 nieuwe hedendaagse woonprojecten: Appelgoedje en Komstraat. “Met dit betaalbaar woonaanbod wil de stad startende alleenstaanden, gezinnen met één inkomen en tweeverdieners aantrekken”, zegt burgemeester Christof Dejaegher. “Door de coronacrisis zijn woningen met tuin gegeerd.

Nieuwe collega's gezocht

WVI groeit, en dat mag je vrij letterlijk nemen! Voor de uitbouw van ons team zijn we op zoek naar diverse profielen:

WinVorm, 21 jaar ruimtelijke kwaliteit in West-Vlaanderen

WinVorm is al aan haar 21ste editie toe. Als pionier plaatste WinVorm ruimtelijke kwaliteit in West-Vlaanderen op de agenda. Provincie West-Vlaanderen, de intercommunales Leiedal en WVI, het Team Vlaams Bouwmeester en de Vlaamse Landmaatschappij waren de partners die hiervoor de handen in elkaar sloegen.

S'abonner à WVI