Regionaal overleg milieuverantwoordelijken

Zo’n vier keer per jaar organiseert WVI voor haar gemeenten, in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen, de regionale overlegplatformen voor de gemeentelijke milieuverantwoordelijken. Dit is een moment waarop de bevoegde schepenen en ambtenaren voor de diverse milieuthema’s samenzitten en worden geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen. Het is eveneens een gelegenheid om van gedachten te wisselen, te discussiëren of om te beslissen om samen in zee te gaan. Af en toe wordt het regio-overleg ook uitgebreid met een projectbezoek.

De presentaties van het laatste regionaal overleg milieuverantwoordelijken voor de gemeenten dat plaatsvond 9 december 2019 vind je hier: 

 

 

 

 

 

 

Het volgend regionaal overleg met als thema “Water”, vindt plaats op dinsdag 18 februari 2020. Zowel de gemeenten van de regio’s Brugge-Oostende en de Westhoek en deze van de regio Roeselare-Tielt verwachten we samen in de namiddag in Moorslede. Inschrijven kan via deze link https://www.wvi.be/nl/regionale-vergadering-inschrijving, je vindt er ook alle info en het programma terug.