WVI en personeel zamelen 3400 EUR in voor West-Vlaamse U-NIEK

WVI en personeel zamelen 3400 EUR in voor West-Vlaamse U-NIEK
14.05.19

Samen met het personeel zamelde WVI 3.400 EUR in voor de West-Vlaamse zorgorganisatie UNIE-K. Onder de noemer WVI CONNECT werden verschillende acties georganiseerd ten voordele van het Brugse Ons Erf waarna het ingezamelde bedrag verdubbeld werd door WVI. Geert Sanders, algemeen directeur van WVI, overhandigde vandaag samen met enkele personeelsleden de cheque aan Karel Braet, algemeen directeur van vzw UNIE-K.

Acties die georganiseerd werden door medewerkers van WVI waren: een padelinitiatie, een quiz die mede gesponsord werd door het bier Vlaamsche Leeuw & PepsiCo, visagie en de verkoop van chrysanten en zelf geperst appelsap. Voor elke euro die het WVI personeel heeft ingezameld voor Ons Erf heeft WVI er een euro bovenop gelegd.

De opbrengst gaat integraal naar vzw UNIE-K. Deze organisatie staat dagelijks in voor de zorg en ondersteuning van volwassenen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel waar de nood aan zorg en ondersteuning groot is. Met het bedrag kan een duo- of rolstoelfiets worden aangekocht. Zo kunnen alle bewoners mee(r) bewegen, ook diegenen die in een rolstoel zitten. Meer info over vzw UNIE-K kan je lezen op https://www.uniek.org.