WVI versterkt team met 4 nieuwe medewerkers

WVI versterkt team met 4 nieuwe medewerkers
01.10.18

Aan kennis geen gebrek! Vandaag verwelkomde WVI maar liefst 4 nieuwe medewerkers. Intergemeentelijk samenwerken door het delen van personeel zit in de lift. Zo werd een GIS-coördinator, een energiecoach en een renovatiecoach aangetrokken. Ook een extra stafmedewerker energie vindt zijn thuisbasis in Brugge.

Marloes Decraemer
Intergemeentelijk GIS-coördinator voor de gemeenten Beernem, Blankenberge, Gistel, Heuvelland en Knokke-Heist. 

Jan Dekeerle
Intergemeentelijke renovatiecoach voor de gemeenten Ingelmunster, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostrozebeke en Zuienkerke. Hij zal de inwoners van de gemeenten begeleiden, of beter ontzorgen, tijdens hun woningrenovatietraject.

Arvid Vandenberghe
Energiecoach voor de gemeenten Knokke-Heist, Blankenberge, Jabbeke en Oostkamp. Arvid zal in die gemeenten een ontzorgingstraject opstarten om de ‘tertiaire sector’, die in het project verfijnd werd tot horeca, detailhandel en kleine winkels (kruidenier, kapper, bakker, slager …) en dienstverleners (bv. boekhoudkantoren…), bewust te maken van de maatregelen die ze kan nemen voor meer energie-efficiëntie en/of het gebruik van hernieuwbare energie.

Brecht Zwaenepoel
Stafmedewerker energie. Hij de lokale besturen ondersteunen binnen het vakdomein energie, zowel in de bestaande als nieuwe opdrachten.