See2Do! bundelt projectervaringen in handige inspiratiegids over burgeractivatie

See2Do! bundelt projectervaringen in handige inspiratiegids over burgeractivatie
01.10.19

Het Europees project See2Do! in het Interreg VA Vlaanderen-Nederland programma, loopt stilaan op zijn eind. Dankzij een hele goede en aangename samenwerking tussen de 18 partners, kwam een inspiratiegids rond burgeractivatie tot stand die de ervaringen bundelt over thermografie, demonstraties, hoe burgers activeren tot energetische renovatie, …

Wil jij als lokaal bestuur de renovatiegraad in jouw gemeente verhogen? Dan kan deze inspiratiegids jou daarin ondersteunen. We maakten een inspiratieladder met 6 activatieniveaus, het laagste niveau betreft bewustwording en is vrij makkelijk te bereiken, het hoogste niveau is ervaren wat moeilijk te bereiken is maar ook het meest resultaat oplevert.

De inspiratiegids kan je hier downloaden. Wens je meer informatie? De contactgegevens van de partners staan in de gids. Bij WVI kan je met vragen terecht bij Jeroen Verbeke (j.verbeke@wvi.be) of Eveline Huyghe (e.huyghe@wvi.be).

Het See2Do! project ontvangt 2.344.236 euro subsidie uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling via het Interreg VA Vlaanderen-Nederland programma.