Programma Winvorm 2014

Programma Winvorm 2014
04.02.14

WinVorm 2014 wordt opnieuw gezamenlijk georganiseerd door de intercommunales Leiedal en wvi, de provincie West-Vlaanderen, de Vlaamse Landmaatschappij en het Team Vlaams Bouwmeester.

De organiserende partners willen met deze nieuwe reeks opnieuw een bijdrage leveren tot meer ruimtelijke kwaliteit in de provincie.

WinVorm (West-Vlaanderen in Vorm) organiseert ook in 2014 een lezingenreeks omtrent ruimtelijke kwaliteit.  Traditiegetrouw worden in 5 voormiddagen en 1 daguitstap allerlei nieuwe inzichten, concepten en praktijkervaringen samengebracht.  West-Vlaamse besturen, organisaties en initiatiefnemers die op zoek zijn naar verfrissende visies en inspiratie voor hun projecten voor de komende jaren, krijgen in een heel geconcentreerd programma heel wat te zien. WinVorm staat ook voor een no-nonsense aanpak. Het grote verhaal wordt vooral verteld en geïllustreerd aan de hand van gerealiseerde projecten.  Kort en krachtig. Inclusief ervaringen en budget. WinVorm biedt dus zoals elk jaar de mogelijkheid om - zonder naar lange en verafgelegen studiedagen te moeten - bij te blijven met wat nieuw op de markt is op vlak van ruimtelijke kwaliteit.

Het volledige programma en inschrijvingsformulier vindt u hier.