[PITCHEVENT] Maak kennis met de verschillende fietsregistratietools

[PITCHEVENT] Maak kennis met de verschillende fietsregistratietools
28.08.20

Wil je als lokaal bestuur een positieve fietscultuur bij scholieren stimuleren? Hen aanmoedigen meer op de fiets te springen? En zo in 1 klap inzetten op actieve mobiliteit, een veiligere schoolomgeving en een kindvriendelijke gemeente? Ontdek dan de:

SLIMME FIETSREGISTRATIETOOL
GEMEENTE AAN ZET

Tijdens één van de online pitchevents maak je kennis met de ondernemingen en producten die zijn opgenomen in ons aanbod. Zo kan je de tool kiezen die het best aanleunt bij jouw specifieke wensen en behoeften, alsook deze van de scholen van jouw gemeente. Maar er is meer: hoe meer gemeenten samen inschrijven, hoe grotere volumekortingen we kunnen bekomen.

Wil je als gemeente het systeem na het krokusverlof (februari 2021) lanceren? Geef dan ten laatste begin november jullie definitieve keuze welke tool de voorkeur geniet, zodat de fietsregistratietool vlot kan worden uitgerold. 

 

 

Volgende ondernemingen en producten zijn opgenomen in ons aanbod:

  • Aptus – product: High-Five

  • BAM – product: Allride

  • Flow Pilots – product: Buck-e

Om jullie wegwijs te maken, hebben we de producten gebundeld in enkele overzichtelijke steekkaarten. Zo kan je alvast op een eenvoudige manier de verschillende pakketten naast elkaar leggen en vergelijken.

Datum & inschrijven
Maak kennis met de drie producten tijdens één van de online pitchevents:

  • 24 september 2020 - 14u00 

  • 5 oktober 2020 - 9u00

Ja, ik schrijf me in! 

We sluiten de inschrijvingen af op 21 september 2020. Na registratie, ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft teams-vergadering. 

Heb je nog bijkomende vragen, aarzel dan niet ons te contacteren via fietsregistratie@wvi.be of 050 36 71 71. Wij helpen je graag verder!