Ontdek welke fietsregistratietool het best bij jouw gemeente past

Ontdek welke fietsregistratietool het best bij jouw gemeente past
03.07.20

Wil je als lokaal bestuur een positieve fietscultuur bij scholieren stimuleren? Hen aanmoedigen meer op de fiets te springen? En zo in 1 klap inzetten op actieve mobiliteit, een veiligere schoolomgeving en een kindvriendelijke gemeente? Ontdek de 

SLIMME FIETSREGISTRATIETOOL
GEMEENTE AAN ZET

WVI heeft als aankoopcentrale de afgelopen maanden een bestek in de markt geplaatst voor slimme fietsregistratietools: drie ondernemingen die elk een verschillend pakket aanbieden werden weerhouden.

Met onze vergelijkbare steekkaarten kan je op een eenvoudige manier de verschillende pakketten naast elkaar leggen en vergelijken. Zo kan je de tool kiezen die het best aanleunt bij jouw specifieke wensen en behoeften, alsook deze van de scholen van jouw gemeente. Maar er is meer: hoe meer gemeenten samen inschrijven, hoe grotere volumekortingen we kunnen bekomen.

Eind september organiseren we per regio een pitchevent waar de drie producten voorgesteld worden. Vervolgens maken de geïnteresseerde gemeenten een definitieve keuze welke tool de voorkeur geniet.

Overzicht
Volgende ondernemingen en producten zijn opgenomen in ons aanbod:

  • Aptus – product: High-Five
  • BAM – product: Allride
  • Flow Pilots – product: Buck-e

Om jullie wegwijs te maken, hebben we de producten gebundeld in enkele overzichtelijke steekkaarten.

Datum & locatie
Maak kennis met de drie producten tijdens één van de pitchevents:

  • 24 september 2020 – 14u00 - Streekhuis Midwest, Roeselare
  • 5 oktober 2020 – 9u00 – Centrum d’Abdij, Brugge

Deze pitchevents worden fysiek georganiseerd, maar we bereiden tevens een digitaal alternatief voor.

Inschrijven
Geef jouw voorkeurdatum & het aantal personen per gemeente door via fietsregistratie@wvi.be. De inschrijvingen worden op 11 september 2020 afgesloten.

Heb je nog bijkomende vragen, aarzel dan niet ons te contacteren via fietsregistratie@wvi.be of 050 36 71 71. Wij helpen je graag verder!