Eerste perceel bedrijvenzone Roeselaarseweg in Torhout verkocht

Eerste perceel bedrijvenzone Roeselaarseweg in Torhout verkocht
20.11.19

Dak- en zinkwerken Pieter Logghe uit Ichtegem mag zich trotse eigenaar noemen van het eerste verkochte perceel op de bedrijvenzone Roeselaarseweg in Torhout. In 2016 startte Pieter zijn eigen zaak in zijn thuishaven Ichtegem, maar al snel volgde een verhuis naar een grotere locatie in Eernegem. Ondertussen vergezellen vrouw en broer hem. Ruim 4 jaar later maakt hij de overstap naar een gloednieuwe stek in Torhout.

Zo schiet de verkoop van het ruim 25 ha groot bedrijventerrein langs de Roeselaarseweg officieel uit de startblokken. In de totale projectzone is 12 ha voorzien voor regionale of grote ondernemingen met een minimale grootte van 5.000 m². Kleine en lokale ondernemingen worden gegroepeerd op het aanpalende 6 ha groot lokaal bedrijventerrein dat grenst aan het stadscentrum. Met de ondertekening van de eerste akte, kan Pieter Logghe starten met bouwen. “We hopen voor het bouwverlof te kunnen verhuizen”, zegt Pieter Logghe. “Met de uitbreiding zijn we ook op zoek naar een gemotiveerde collega om ons team te versterken.”

Ondernemers die interesse hebben om zich op de Torhoutse bedrijvenzone te vestigen, kunnen vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers via 050 36 71 71 of ondernemen@wvi.be. Het actuele aanbod aan bouwrijpe percelen kan digitaal geraadpleegd worden via www.wvi.be/aanbod/ondernemen.

Meer info?

https://dakwerkenlogghe.be