Doe uw zeg over de Heulebeek!

Doe uw zeg over de Heulebeek!
05.06.20

De afgelopen weken borrelden er heel wat ideeën op over de Heulebeek. Op het ideeënplatform werden tips verzameld over hoe we meer kunnen genieten van de beek. Hoe we het water ruimte kunnen geven en tegelijk onder controle houden. Hoe de beek ons kan helpen bij droogte.

En nu willen we deze ideeën samen met jullie verder uitwerken. We kunnen jouw terreinkennis, expertise en creativiteit zeker gebruiken! Registreer je voor één van de online fora over de beek:

 • 10 juni van 14 tot 16u: focus op de impact van en voor bedrijven en bedrijventerreinen
 • 11 juni van 9 tot 11u: focus op landbouw en landbouwbedrijven
 • 22 juni van 19.30-21.30u: focus op de inwoners van Wevelgem en Ledegem

Je mag gerust ook andere mensen uitnodigen: bedrijfsleiders die bezig zijn met waterinfiltratie en -hergebruik, landbouwers die af te rekenen krijgen met droogte, of familie, kennissen en buren die dromen van pootjebaden in de Heulebeek. Iedereen is welkom!

 

 

 

 Programma
Elk online forum is opgebouwd uit drie stappen:

 • Je krijgt eerst een informatiebad rond droogte, overstroming en waterkwaliteit in en om de Heulebeek.
 • In kleine groepen delen we onze toekomstbeelden.
 • We werken ideeën uit om deze toekomstbeelden te realiseren.

Registreer je hier

Praktisch

 • Kort na je inschrijving, krijg je via mail een link en wachtwoord toegestuurd zodat je makkelijk kan inloggen en deelnemen aan het forum.
 • Voor deze onlinefora werken we met een beveiligde link. Deelnemen kan via de browser, dus ook zonder iets te installeren.

Lukt het je niet om aan van de fora deel te nemen? Neem dan zeker eens een kijkje op ons ideeënplatform. Daar kan je op 4 manieren meedenken over de plannen voor de Heulebeek:

 1. Lanceer zelf een idee over hoe we meer van de Heulebeek kunnen genieten en droogte van wateroverlast kunnen aanpakken.
 2. Reageer op reeds ingegeven ideeën of antwoorden.
 3. Steun een idee.
 4. Deel een idee via Facebook of Twitter.