Betaalbaar woonproject Walstraat in Oostkamp binnenkort in verkoop

Betaalbaar woonproject Walstraat in Oostkamp binnenkort in verkoop
04.12.19

WVI realiseert samen met de gemeente Oostkamp het betaalbaar woonproject ‘Walstraat-Walhof’. “Het project is een schoolvoorbeeld van verdichten via inbreiding waarbij een gezonde mix van generaties en gezinsvormen willen stimuleren”, zegt Geert Sanders, algemeen directeur WVI. “In een eerste fase bouwde de gemeente Oostkamp al 6 sociale huurwoningen, aangepast aan de noden en behoeften van senioren. Binnenkort start de verkoop van de tweede fase, waarin bouwheer Siemoens 6 ééngezinswoningen zal bouwen.”

De site is zeer rustig gelegen langs een nieuw aangelegde doodlopende straat, die aansluit op de Walstraat, vlakbij het centrum van Oostkamp. Binnen een straal van 500 meter vind je alle noodzakelijke voorzieningen: een basisschool, slager, bakker, winkels en ontspanningsmogelijkheden. In totaal zijn 2 kavels bestemd voor open bebouwing en 4 voor halfopen bebouwing waarbij de oppervlakte varieert tussen 166m² en 562m².

Altijd al willen wonen in het hartje van Oostkamp? Schrijf je dan vrijblijvend in op onze wachtlijst via www.wvi.be/nl/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst. We houden je op de hoogte van het project, en nemen contact met je op zodra de verkoop officieel start.

Voor meer info over dit woonproject kan je altijd contact opnemen met onze dienst verkoop via  wonen@wvi.be of 050 36 71 71. We helpen je graag verder!

Bekijk het volledige aanbod woonprojecten via www.wvi.be/aanbod/wonen.