Logement

Woonproject Bloemendale in Beernem lanceert tweede fase verkoop

Beernem blijft groeien. Met trots lanceren WVI en de gemeente Beernem de verkoop van de tweede fase van de Bloemendalestraat, Biezemoerstraat. “De eerste fase was in geen tijd uitverkocht”, zegt burgemeester Jos Sypré. “Grote troef is de centrale ligging in het hart van Beernem vlakbij alle nodige voorzieningen.”

Middelkerke scoort met betaalbaar woonproject Oostendelaan (Ter Yde)

Het woonproject Oostendelaan (Ter Yde) bevindt zich op wandelafstand van de Zeedijk in Middelkerke. In 2017 werd de verkoop van het woonproject gelanceerd. Eind 2019 had reeds 40% van 16 bouwkavel een trotse eigenaar, maar in de twee daarop volgende coronajaren piekte de verkoop. De nood aan gezonde zeelucht zorgde voor een stormloop, en de overige 60% vloog de deur uit.  

Wijkfeest Bellerochelaan verwelkomt nieuwe bewoners

De wijkbewoners van de nieuwe Bellerochelaan in Oudenbrug werden uitgenodigd voor een heus buurtfeest. “Heel wat bewoners namen hun intrek in volle coronacrisis, maar kregen nog niet de kans elkaar te ontmoeten”, zegt burgemeester Anthony Dumarey. “Wij willen hen een warm welkom heten in onze stad.”

Woonproject Klein Harelbeke in Izegem uitverkocht

Het woonproject Klein Harelbeke, vlakbij de stadskern van Izegem, is uitverkocht. De eerste bouwkavels werden verkocht in 2011, goed voor 30% van het totaal beschikbare aanbod. Eind 2015 was reeds 90% uitverkocht, de laatste bouwkavel ging medio 2021 de deur uit.

9 Bouwloten vormen sluitstuk woonproject Galgeveld in Sint-Joris

Beernem groeit elk jaar. WVI en de gemeente Beernem lanceren in deelgemeente Sint-Joris de verkoop van de laatste 9 bouwloten in het nieuwe woonproject tussen het Galgeveld en de Sint-Jorisstraat. “Voor een dorp als Sint-Joris is het belangrijk dat we blijvend een betaalbaar woonaanbod kunnen aanbieden”, zegt burgemeester Jos Sypré.

Startschot voor nieuw woonproject Blekerijstraat in Westkerke

Exact één jaar na lancering van het woonproject Kaleshoek ontmoeten burgemeester Anthony Dumarey, Geert Sanders (WVI) en Romina Vanhooren (WoonWel) elkaar opnieuw in Westkerke. Ditmaal gaven ze het startschot voor het nieuwe woonproject langs de Blekerijstraat: een gemengd woonproject (1,4 ha) met veel aandacht voor een sociale mix, voldoende groene ruimte en slim waterbeheer.

Woonproject Elzenbosselke in Beernem uitverkocht

De eerste fase van het woonproject Bloemendale in het centrum van Beernem is uitverkocht. In 2019 werd 40% van de kavels verkocht, in 2020 50 % en medio 2021 ging de laatste kavel de deur uit.

Werken gestart voor nieuwe woonbuurt in Sijsele

Op een boogscheut van het centrum van Sijsele realiseren WVI, Vivendo, Durabrik, Matexi en Danneels samen met de stad een nieuwe woonbuurt met 136 wooneenheden voor gezinnen, starters en senioren.  “Dankzij gebundelde krachten slaagden de projectpartners erin om een hedendaags woonproject uit te werken met aandacht voor een mix aan woonvormen, groene ruimte, sociale leefbaarheid en duurzaam reg

Woonproject Plaatsmolenweg in Pittem voorziet in extra buffercapaciteit

Midden mei 2021 starten de werken voor de ontwikkeling van het nieuwe woonproject Plaatsmolenweg met 31 kavels. De plannen bestaan al een tijdje, maar werden in de loop van het traject grondig bijgestuurd voor een sterk waterverhaal.

Poperinge trapt verkoop nieuwe woonprojecten af

Poperinge heeft goesting om te groeien en te bloeien! Binnen de ring rond Poperinge lanceren Stad Poperinge en WVI 2 nieuwe hedendaagse woonprojecten: Appelgoedje en Komstraat. “Met dit betaalbaar woonaanbod wil de stad startende alleenstaanden, gezinnen met één inkomen en tweeverdieners aantrekken”, zegt burgemeester Christof Dejaegher. “Door de coronacrisis zijn woningen met tuin gegeerd.

Eerste kavels woonproject De Stegen Akker verkocht

Tijdens de verkoopavond werden meteen 7 bouwkavels verkocht. Eén kavel werd in optie genomen.

S'abonner à Logement