Veranderen van energieleverancier?

Veranderen van energieleverancier?
18.11.20

Energieleveranciers veranderen voortdurend hun tarieven. Heel wat mensen kunnen dan ook fors besparen op de energiefactuur door te switchen van leverancier. Overstappen naar een nieuw contract of een nieuwe leverancier is tegenwoordig gratis en erg eenvoudig. Maar die keuze is niet evident en hangt af van verschillende factoren.

Switch!

Om daarbij helpen, organiseren de Energiesnoeiers in samenwerking met het Energiehuis WVI voor de vierde maal de Switch-campagne. Iedereen is immers blij met een lagere energiefactuur!

Tijdens de Switch-campagne organiseren we zitdagen op afspraak in jouw woonwinkel. Je kan er terecht met al jouw vragen over energiecontracten en -facturen. Er wordt gekeken of het huidige contract al dan niet voordelig is door de vergelijking te maken van alle andere leveranciers via de V-test van de VREG. Indien je dit wenst, helpen we de overstap te regelen naar een nieuw contract of een nieuwe leverancier.

Daarnaast kan je misschien nog op vele andere manieren energie gaan besparen. Het Energiehuis WVI kan je hierbij helpen!

Interesse om eens stil te staan bij jouw energiecontract en/of -leverancier?

Maak een afspraak via www.wvi.be/maak-een-afspraak-met-een-expert. Tijdens onze zitdagen op afspraak bij jouw woonwinkel of digitaal, krijg je meteen een aantal energietips, en helpen we je bij het vergelijken van energieleveranciers.