Wonen in de Westhoek? Ontdek snel de laatste loten in onze woonprojecten in Heuvelland!

Wonen in de Westhoek? Ontdek snel de laatste loten in onze woonprojecten in Heuvelland!
26.06.20

Vind je rust, prachtige natuur en een actief verenigingsleven een perfecte combinatie? Dan hebben wij de ideale locatie voor het bouwen van jouw droomwoning!

Ruime en betaalbare bouwgrond
Aan de voet van de Kemmelberg realiseert WVI samen met de gemeente Heuvelland twee woonprojecten:

  • Het woonproject Baroeneput is gelegen langs een doodlopende straat in de deelgemeente Dranouter, op wandelafstand van het centrum en telt nog 2 loten bouwgrond voor open bebouwing. 4 kopers waren je reeds voor!
  • Het woonproject Blauwpoort fase 2 is gelegen in het centrum van de deelgemeente Westouter, langs een nieuw aangelegde doodlopende straat die aansluit op de Blauwepoortstraat, en telt nog 1 lot voor open bebouwing en 1 voor halfopen bebouwing. 17 kavels vonden al een trotse eigenaar!

Beide projecten liggen op een boogschoot van elkaar. Dankzij de centrale ligging heb je alle nodige voorzieningen op wandel- of fietsafstand: scholen, slager, bakker, winkels en een ruime waaier aan ontspanningsmogelijkheden.
De ruime en betaalbare kavels variëren tussen 434m² en 812m². Bovendien kunnen de kopers aan de slag met een aannemer en architect naar keuze.

Wordt Heuvelland jouw nieuwe thuis?
Neem dan contact op met ons via wonen@wvi.be of 050 36 71 71 voor meer info over dit woonproject. We helpen je graag verder!
Ontdek ons aanbod woonprojecten online via www.wvi.be/aanbod/wonen/projecten