WVI en stad Oudenburg brengen ondernemers samen

WVI en stad Oudenburg brengen ondernemers samen
11.09.19

WVI en stad Oudenburg slaan de handen in elkaar voor een ontbijtsessie met de ondernemers van het bedrijventerrein SteenGoed. Op 11 september kwamen ze samen bij gastbedrijf Residentie Vastgoed.

WVI hecht als beheerder van het bedrijventerrein SteenGoed veel belang aan de kwaliteit van haar bedrijventerrein. Een goede kwaliteit zorgt immers voor een beter vestigingsklimaat en een aangename werkomgeving. Daarom besliste WVI om de beeldkwaliteit van SteenGoed onder handen te nemen. Tijdens deze ontbijtsessie willen we de ondernemers in de eerste plaats de kans geven om hun grieven mee te delen en te helpen om problemen in kaart te brengen, maar ook hun mening te geven over de geplande aanpassingen.

De ondernemers gaven op de verschillende voorstellen constructieve feedback. Deze feedback zal WVI met stad Oudenburg aftoetsen en de voorstellen bijsturen waar mogelijk.

Van zodra er een definitief voorstel uitgewerkt is, informeren wij de ondernemers zodat deze in 2020 volop van het resultaat kunnen genieten.