Woonproject Vannestestraat in Boezinge (Ieper) van start

Woonproject Vannestestraat in Boezinge (Ieper) van start
08.10.18

Op maandag 1 oktober 2018 ging de verkoop van start tijdens een eerste verkoopavond waar meteen 5 kavels werden verkocht. De verkaveling, gerealiseerd in samenwerking met het stadsbestuur van Ieper telt 18 bouwkavels, waarvan 1 kavel is voorbehouden voor de woonmaatschappij “Ons Onderdak” die er een 5-tal sociale woningen zal bouwen.

Momenteel zijn er nog 12 vrije kavels beschikbaar, waarop de kopers zelf hun woning kunnen bouwen met een architect naar keuze. Kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kunnen in eerste instantie telefonisch een optie nemen op één van de kavels - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 15 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de specifieke verkoopsvoorwaarden kan je terecht op onze website www.wvi.be/nl/aanbod/wonen/projecten/vannestestraat waar je het plan van de verkaveling en de beschikbare kavels terugvindt. Je kan ook telefonisch contact opnemen met onze dienst verkoop via 050 36 71 56 of per e-mail wonen@wvi.be.