Woonproject Ter Beke in Ruiselede uitverkocht

Woonproject Ter Beke in Ruiselede uitverkocht
16.01.20

Een verlaten bedrijfssite van Ter Beke in Ruiselede beschikte over alle troeven voor de herontwikkeling naar een hedendaagse verkaveling: pal in de dorpskern vlakbij alle voorzieningen (bakker, slager, winkels) en ontspanningsmogelijkheden. 

Het gemeentebestuur gaf WVI de opdracht om een visie voor de site uit te werken: er werd besloten om van de ca. 0,6 ha grote bedrijfssite in de Kasteelstraat een kernversterkend woonproject te maken. In 2019 werd 88% van de kavels verkocht, en begin 2020 de laatste. In totaal werden er 9 bouwkavels verkocht, waarvan 2 bestemd voor open bebouwing en 7 voor gekoppelde bebouwing. Met een oppervlakte van de percelen die varieert tussen 243m² en 566m² en een gemiddelde verkoopprijs van 220 EUR/m², wilde Ruiselede haar inwoners tevens de kans geven om in eigen gemeente betaalbaar te kunnen wonen. 
Op zoek naar bouwgrond? 
Bekijk het volledige aanbod woonprojecten via www.wvi.be/aanbod/wonen
 
Wil je op de hoogte blijven van toekomstige woonprojecten in Ruiselede? Schrijf je dan vrijblijvend in op onze wachtlijst via www.wvi.be/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst.
 
Meer info?
Neem contact op met onze dienst verkoop via wonen@wvi.be of 050 36 71 71. We helpen je graag verder!