EVENT | Europese subsidiemogelijkheden voor lokale besturen - 21 juni 2017

EVENT | Europese subsidiemogelijkheden voor lokale besturen - 21 juni 2017
13.06.17

RESOC Noord-West-Vlaanderen nodigt u uit voor de derde RESOC XL: Europese subsidiemogelijkheden voor lokale besturen en hun partners. Deze thematische bijeenkomst is in samenwerking met de dienst Economie, Europese & Internationale Samenwerking (EEIS) van de Provincie West-Vlaanderen, Stad Brugge en Gemeente Middelkerke.

Er heerst nog heel wat koudwatervrees bij lokale besturen omtrent Europese subsidies. Nochtans kunnen deze subsidieprogramma’s een belangrijke hefboom betekenen om lokale beleidsplannen te faciliteren. Naast de nodige middelen creëren ze immers ruimte voor innovatie en cocreatie. Met deze RESOC XL willen we een aanzet geven om lokale besturen en hun regionale partners meer vertrouwd te maken met de Europese subsidiemogelijkheden.

Met de RESOC XL-sessies zet ons RESOC meer dan ooit in op waar het sinds jaar en dag sterk in is: het verbinden van streekbeleidsactoren als neutrale actor. En dat heel bewust buiten de gesloten plenaire bijeenkomsten omdat zoveel mensen mee het streekbeleid in Noord-West-Vlaanderen maken. Steeds gaan we op verplaatsing naar locaties die een belangrijke rol spelen in het DNA van onze Noord-West-Vlaamse regio. Deze keer zijn we te gast in het Lokaal Dienstencentrum De Stille Meers te Middelkerke.

Het volledige programma kan u nalezen via deze link, inschrijven doet u hier. Graag tot dan!