Autohandelzone Minerva in Izegem uitverkocht

Autohandelzone Minerva in Izegem uitverkocht
29.05.19

De autohandelszone Minerva in Izegem is officieel uitverkocht. Met de ondertekening van de akte mogen Shedley Vandenabeele en Luka Vanmaele van SVR Autosport zich trotse eigenaars noemen van het laatste perceel grond op het 4,7 ha groot bedrijventerrein. 

Deze specifieke bedrijvenzone clustert bedrijven met als hoofdactiviteit groot- en kleinhandel in voertuigen en onderdelen evenals het herstellen van auto’s, vrachtwagens en moto’s. SVR Autosport sluit het rijtje van ondernemers met een passie voor auto’s en motoren. Zo is het ‘Minerva-park’ vandaag de thuisbasis voor Garage Dochy (erkend Mazda-verdeler), Campirama (verdeler van kampeerwagens), SJ’s Garage (service, diagnose en herstelling van alle merken), Banden Casier (bandencentrale), Autobedrijf Verfaille/Kart-events (verkoop van jonge tweedehandswagens en outdoor-karting evenementen op locatie), AEcars (luxe tweedehands wagens) en SVR Autosport.

SVR Autosport biedt een uitgebreide dienstverlening aan voor elke autosportliefhebber: van amateur tot professional. “We staan in voor het onderhoud en algemene herstellingen tot het verduisteren van autoramen, maar assembleren ook motoren en sporen storingen op. SVR Autosport is ontstaan uit passie voor autosport. We zijn gespecialiseerd in het inbouwen en afstellen van motormanagementsystemen waarvoor we over onze eigen Dynostar testbank beschikken, die regelmatig gekalibreerd wordt om het motorvermogen zo correct mogelijk te meten”, vertelt Shedley Vandenabeele. “We bekabelen competitievoertuigen en voorzien ze van de gewenste elektronica. We popelen om er  in trekken. Als de bouw naar wens verloopt, hopen we begin 2020 te verhuizen.”

Samen met meubelzaak Top Interieur en het winkelcomplex FrunPark vormt de autohandelszone één commerciële cluster die vlot bereikbaar is. Dankzij de nieuwe fietstunnel onder de N36 en de aanleg van een fietspad kunnen tweewielers de zone veilig bereiken.

Bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte locatie voor hun activiteiten, kunnen vrijblijvend contact opnemen via ondernemen@wvi.be of via 050 36 71 71. Het aanbod kan ook digitaal geraadpleegd worden via www.wvi.be/aanbod/ondernemen.