23/12/2016

WVI zoekt projectontwikkelaars voor realisatie bedrijfsverzamelgebouwen

WVI is op zoek naar projectontwikkelaars voor de oprichting van bedrijfsverzamelgebouwen in Ledegem en Moorslede. In beide gemeenten verkoopt WVI een perceel voor de ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw. Projectontwikkelaars met interesse om één of beide bedrijfsverzamelgebouwen te realiseren, worden verzocht om een financieel en inhoudelijk voorstel in te dienen.

Een bedrijfsverzamelgebouw is een kwalitatieve oplossing voor kleinschalige bedrijven, die vaak moeite hebben om een geschikte vestigingslocatie te vinden. Een bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit aparte units, waarvan bedrijven er één of meerdere kunnen aankopen. Zodoende zijn verschillende bedrijven in hetzelfde gebouw gevestigd, maar kunnen ze elk volledig autonoom functioneren.

Het perceel in Ledegem heeft een oppervlakte van 3.017 m² en is gesitueerd in de Nijverheidslaan op de nieuwe uitbreiding van het bedrijventerrein Vierschaere. Het perceel in Moorslede is 6.051 m² groot en bevindt zich in de Briekhoekstraat, op de uitbreiding van bedrijventerrein De Briekhoek.

De voorstellen dienen uiterlijk op 10 februari 2017 ingediend te worden. Hieronder vindt u alle relevante informatie in verband met de verkoop:

Ledegem

  1. Verkoopdossier BVG Vierschaere (bestek)
  2. Verkoopdossier BVG Vierschaere (bijlagen)
  3. Rapport: Grondmechanisch onderzoek

Moorslede

  1. Verkoopdossier BVG De Briekhoek (bestek + bijlagen)
  2. Rapport: Grondmechanisch onderzoek