17/03/2017

Eerste bedrijfskavels Zone 2 in Ruiselede verkocht

Op donderdag 16 maart zijn de eerste twee akten voor bedrijfskavels op het bedrijventerrein Zone 2 in Ruiselede verleden.

De eigenaars van de eerste percelen zijn  Christiaens Prefab Beton, een bedrijf actief in het verwerken van betonwapening en het produceren van prefabbetonelementen, en bouwbedrijf Provyn – Van Maele.
Op de foto zien we Yves Christiaens van Christiaens Prefab Beton samen met Geert Sanders, algemeen directeur WVI. WVI wenst beide bedrijven alvast veel succes!

Het nieuw lokaal bedrijventerrein in Ruiselede heeft een verkoopbare oppervlakte van 7,7 ha . De kavels zijn er max. 5000 m² groot, perfect geschikt voor lokale bedrijvigheid (aannemers, schrijnwerkers, schilders, metaalbewerkers, etc.).
Het bedrijventerrein is ingedeeld in 25 loten waarvan er op vandaag 2 verkocht zijn, 5 voorbehouden, 14 in uitgifte, 3 in optie en nog 1 vrij is.

Bedrijven die interesse hebben in de aankoop van de laatste bedrijfskavel kunnen contact opnemen met het infoloket van WVI - infoloket [at] wvi.be, 050 36 71 71