17/02/2015

Bouwpercelen te koop in Schaerdeke in Lo-Reninge (Lo)

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Lo-Reninge, een verkaveling gelegen in Lo nabij de 2de Genielaan.

Momenteel worden in deze verkaveling nog 13 bouwpercelen te koop aangeboden, waarop de kopers zelf hun woning kunnen bouwen, met een architect en aannemer naar keuze. De oppervlakte van de nog beschikbare kavels varieert tussen 445 m² en 830 m² en de gemiddelde verkoopprijs voor deze kavels bedraagt 141,- EUR/m².

Op kavel 5 zullen door de firma “Catteeu” 11 woningen gebouwd worden en op de kavels 22 en 23 zal de woonmaatschappij “IJzer en Zee”  8 sociale huurwoningen en 8 sociale koopwoningen bouwen.

Wie geïnteresseerd is in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kan in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 10 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van WVI (tel. 050 36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be)). Gegevens over de beschikbare kavels vind je hier terug. 

Tags