12/09/2016

Bedrijventerrein Fleternasite in Vleteren officieel geopend

Bedrijventerrein Fleternasite in Vleteren is officieel geopend. Het terrein, goed voor 2,6 ha verkoopbare oppervlakte,  is strategisch gelegen langs de N8, waardoor het geniet van een uitgesproken commerciële ligging. De infrastructuurwerken en het bedrijfsverzamelgebouw zijn klaar, het groen is aangelegd en er zijn al heel wat percelen en modules verkocht.

Het lokaal bedrijventerrein is bestemd voor niet-milieuhinderende, kleine en middelgrote ondernemingen, actief in productie, opslag en verwerking van goederen; groothandel; transport- en distributieactiviteiten. Kleinhandel, horeca en autonome kantoren zijn uitgesloten. Een troef voor de koper is de mogelijkheid om een woning te integreren in het bedrijfsgebouw. De kavels mogen maximaal 5.000 m² groot zijn. Er zijn reeds 4 kavels verkocht.

Op de Fleternasite hebben we ook een bedrijfsverzamelgebouw met  10 flexibel inrichtbare modules gebouwd. In het bedrijfsverzamelgebouw zijn reeds 6 modules verkocht.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een stuk bedrijfsgrond of een module in het bedrijfsverzamelgebouw, kunnen steeds vrijblijvend contact opnemen met het infoloket van WVI via infoloket [at] wbi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) of T 050 36 71 71.