Wonen

Toewijzing bouwkavels Heulebrug Fase 2 in Knokke-Heist gestart

In samenwerking met de gemeente Knokke-Heist is WVI gestart met het in optie geven van de 159 betaalbare bouwkavels in de tweede fase van Heulebrug. Via een online platform op de website van WVI kan op de voet gevolgd worden welke bouwkavels reeds in optie werden genomen.

WVI en gemeente Pittem verwelkomen bewoners Ter Ooigem met BuurtToost

WVI en de gemeente Pittem hebben zaterdag de woonverkaveling Ter Ooigem feestelijk ingehuldigd samen met de buurtbewoners van de Tiengebodenstraat, Oostwijk en Wielewaalstraat. De laatste bouwkavel werd exact een jaar geleden verkocht. Het uitgelezen moment om de nieuwe bewoners van Ter Ooigem officieel te verwelkomen tijdens een feestelijke BuurtToost. 

Tweede fase verkaveling Spermalie creëert in Sijsele betaalbare bouwgrond voor energiezuinige woningen

In opdracht van de stad Damme, realiseerde WVI de nieuwe verkaveling  Spermalie in Sijsele met ruimte voor vrijstaande, koppel- en rijwoningen. In 2016 diende de tweede fase van de verkaveling zich aan met de verkoop van 54 nieuwe kavels. De eerste huizen zijn momenteel in aanbouw. Begin maart 2017 zijn er nog 30 kavels te koop.

WVI en Veurne kiezen voor innovatief ION voor realisatie WOW-project op Suikerfabriek

WVI en Stad Veurne selecteerden projectontwikkelaar ION om mee te schrijven aan een nieuw verhaal voor de Suikerfabriek-site. Met een totale oppervlakte van 49 ha combineert het binnenstedelijk project drie belangrijke functies: bedrijvigheid (16 ha), natuur (15 ha) en wonen en recreatie (18 ha). Vandaag worden de ambitieuze plannen voorgesteld van het toekomstig woonproject Suikerpark.

Uniek museumstuk Webley revolver overhandigd als startmoment voor de werken van verkaveling Walleghemsgoed - Zonnebeke

Samen met het gemeentebestuur Zonnebeke realiseert WVI de verkaveling Walleghemsgoed. In totaal worden 30 loten bouwgrond voorzien - waarvan 15 voor alleenstaande bebouwing, 14 voor koppelbouw en 1 voor gesloten bebouwing -. Er komt tevens nog een project van de sociale huisvestingsmaatschappij met een 7-tal woningen.

WVI en De Mandel ontwikkelen nieuwe verkaveling in binnengebied Hooglede

WVI en De Mandel slaan de handen in elkaar voor de realisatie van een nieuw woonproject aan de Kleine Stadenstraat te Hooglede. Het gaat specifiek over het binnengebied gelegen tussen de Kleine Stadenstraat en de Oude Rozebekestraat.

Verkoop verkaveling Sint-Laurentiusstraat in Klerken (Houthulst) na zomer van start

WVI realiseert, in samenwerking met de gemeente Houthulst en de bouwmaatschappij De Mandel, een nieuwe verkaveling ‘Sint-Laurentiusstraat’ in Klerken, een deelgemeente van Houthulst. Het project is zeer rustig gelegen langs een nieuw aan te leggen doodlopende straat, die aansluit op de Sint-Pietersstraat, vlak bij het centrum van Klerken.

Infrastructuurwerken project Ter Beke in Ruiselede van start

Op de vroegere site van vleesverwerkend bedrijf "Ter Beke", in het centrum van Ruiselede, zijn in opdracht van WVI de infrastructuurwerken gestart voor een woonverkaveling. WVI kocht de leegstaande gebouwen van"Ter Beke" in 2009, en zal er in totaal 9 bouwkavels realiseren.

Infovergadering over nieuwe woonontwikkeling in Poelkapelle

WVI en De Mandel slaan de handen in elkaar voor de realisatie van een nieuw woonproject aan de Schiethoek in Poelkapelle. Het gaat specifiek over de binnengronden gelegen tussen de Langemarkstraat, de Brugseweg en de Oude Bosweg te Poelkapelle.

Laatste lot bouwgrond in verkaveling Steenbakkkerstraat in Gistel

In de verkaveling Steenbakkerstraat in Gistel, vlakbij de oprit van de autosnelweg en het centrum van Gistel, is er nog slechts 1 sociale bouwkavel te koop, zijnde lot K40. Op deze kavel kunnen de kopers zelf hun woning bouwen, met een architect en aannemer naar keuze. Het lot heeft een oppervlakte van 492m², is bestemd voor halfopen bebouwing en wordt verkocht voor € 78.500,00.

Abonneren op Wonen