Ondernemen

BISEPS & BTM NETWERKEVENT: Hoe beter samenwerken rond hernieuwbare energie?

Binnen het Europees Interreg-project BISEPS (Business Clusters Integrated Sustainable Energy PackageS) bundelen een aantal organisaties hun krachten om bedrijven over de grenzen heen aan te zetten tot minder CO2-uitstoot. Door het gebruik van hernieuwbare energietechnologieën zullen bedrijven meer energiewinst maken en bijdragen tot een beter klimaat.

Kick-off projecten bedrijventerreinenmanagement en BISEPS voor bedrijven in Lichtervelde

Lichtervelde - Dinsdag 21 februari 2017 organiseerde WVI een ontbijtsessie rond de projecten bedrijventerreinmanagement (BTM) en BISEPS. Deze bijeenkomst was meteen ook de officiële lancering van het project BTM en het Europese Interreg 2 Zeeën-project BISEPS voor de bedrijventerreinen van de stad Lichtervelde.

Kick-off BISEPS voor bedrijven in Roeselare

Roeselare - Donderdagavond 16 februari 2017 mocht WVI 20 bedrijven verwelkomen tijdens het  netwerkevent ‘Hoe beter samenwerken rond hernieuwbare energie’ in gastbedrijf Poco Loco. Deze bijeenkomst was meteen ook de officiële lancering van het Europese Interreg 2 Zeeën-project BISEPS voor de bedrijventerreinen van de stad Roeselare.

EVENT | Ruimte voor bedrijvigheid in Noord-West-Vlaanderen

Ruimte wordt steeds schaarser, ook voor bedrijven op zoek naar bedrijfsvastgoed.

WVI-koepelproject bedrijventerreinenmanagement goedgekeurd

WVI start begin januari met het koepelproject rond bedrijventerreinmanagement (BTM) voor de gemeenten Beernem, Diksmuide, Izegem, Lichtervelde, Tielt en Zedelgem. Het project van WVI is één van de 22 ingediende voorstellen dat werd goedgekeurd en loopt van 2017 tot 2019.

WVI zoekt projectontwikkelaars voor realisatie bedrijfsverzamelgebouwen

WVI is op zoek naar projectontwikkelaars voor de oprichting van bedrijfsverzamelgebouwen in Ledegem en Moorslede. In beide gemeenten verkoopt WVI een perceel voor de ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw. Projectontwikkelaars met interesse om één of beide bedrijfsverzamelgebouwen te realiseren, worden verzocht om een financieel en inhoudelijk voorstel in te dienen.

Revitalisering bedrijventerrein Noord-Ede Bredene

WVI zal in opdracht van de gemeente Bredene het openbaar domein van het bedrijventerrein Noord-Ede zone Steenbakkerijstraat heraanleggen. De vereiste beeldkwaliteit van het bedrijventerrein voldoet niet langer aan de verwachtingen en een revitalisering van het bedrijventerrein is noodzakelijk.

Bedrijventerrein Heernisse Diksmuide in een nieuw kleedje

WVI en de stad Diksmuide hebben vandaag de nieuwe bewegwijzering op het bedrijventerreinen Heernisse in Diksmuide onthuld. Deze officiële ingebruikname sluit meteen ook de laatste fase van de herontwikkeling van het bedrijventerrein af.

WVI investeert mee in aanleg 3A-knooppunt

Vanaf volgend jaar wordt de verkeerssituatie rond de nieuwe campus van ziekenhuis AZ Delta grondig aangepakt. De herinrichting van het verkeersknooppunt N36-Kwadestraat - dat de naam 3A-knooppunt zal dragen - is een gezamenlijk project van de stad Roeselare, het Agentschap Wegen en Verkeer én een aantal private partners waaronder WVI.

bpost bouwt nieuw distributiecentrum op WVI bedrijventerrein Plassendale III

bpost bouwt een nieuw Mail Center in Oostende. Het gebouw komt op het WVI bedrijventerrein Plassendale III in de John Cordierlaan, naast de gebouwen van PRG. De opening van het nieuwe distributiecentrum is voorzien eind april 2018. Er zullen zo’n 220 mensen tewerkgesteld worden.

Abonneren op Ondernemen